LETO ŽIVOTNÝCH JUBILEÍ

Počas letných mesiacov sme oslávili štyri životné jubileá našich klientov. Ako prvá sa krásneho životného jubilea, 90 rokov, dožila naša Jozefa Rábeková, ktorá sa narodila presne pred 90-timi rokmi dňa 12.7. Pani Rábeková oslávila svoje životné jubileum spolu s ostatnými klientmi, pre ktorých si spolu s jej rodinou pripravila menšie občerstvenie, posedeli, porozprávali sa, klienti popriali našej Jozefke všetko len to najlepšie, najmä zdravie a aby mala ešte veľa krásnych rokov pred sebou.

V mesiaci august sa dožil tiež krásneho životného jubilea 70 rokov klient Ladislav Rábek, ktorému nikto nepovie v zariadení inak ako Lacko. Náš Lacko oslávil komornejšie, s pár klientmi, pre ktorých mal tiež pripravené menšie občerstvenie. Lackovi sme v zariadení popriali všetko len to najlepšie, najmä pevné zdravie, radosť a elán zo života.

V mesiaci august sme aj naďalej pokračovali s oslavami, naša klientka Darinka Bočkajová sa dožila 70 rokov, o pár dní neskôr sa naša Rózka Hippová dožila krásnych 85 rokov. Klientky spojili oslavu a spolu s ostatnými klientmi oslávili, pripravené bolo bohaté občerstvenie, medzi ktorým nechýbali výborné domáce zákusky a štrúdle.

Sme veľmi radi, že klienti si navzájom doprajú, udržiavajú dobré medziľudské vzťahy, spoločne posedia a porozprávajú sa. Teší nás, že aj v týchto neľahkých časoch mali dôvod na úsmev a dúfame, že ešte budú príležitosti, kedy im ten úsmev vyčaríme na tvárach znova.